Ja,  i huvudet, menar jag.

Jag har ju inte riktigt, kommit in i den här bloggen och dess irrvägar ännu, men när jag tänkte, att jag skulle gå in och skriva lite…..så visste jag inte, hur jag skulle ”ta mig in”, så att jag kunde börja att skriva.

Det är ju alldeles sanslöst, att man inte vet…….men,  men nu är jag inne i alla fall, och så får vi hoppas att de bilder som jag tänker lägga in, stannar kvar när jag publicerar dem.

Det har ju hänt en hel del sedan jag var här sist….har ju bl.a. varit på Kreta tillsammans med familjen…och när jag kom därifrån, så åkte jag nästan direkt till Berga Folkets Hus i Hallstahammar. Där samlas ju ett gäng sy- glada damer i varierande ålder med sina symaskiner……och bara har trevlig under en helg.

Anki, Eva och jag var ner och gästade, den alltid lika gästvänliga Maggan och hennes man, under ett par dagar. Och som vanligt så var det hur trevligt som helst i Berg och hemma hos Maggan. Det enda som jag blir lite förvånad över, är att när klockan är ca 20 – 20.30, då är det tomt !!! Vi som brukar vara i Våmhus vet ju, att vid 20.30 – tiden är det visst inte läggdags!! Tack Maggan för denna gång!

Den här bilden tog jag på Kreta på en vägg, på hotellet där vi bodde. Gillar mönstret och gillar färgerna!!
Man är väl lite miljöskadad kanske, när man ser ”quiltar” överallt, både på backen, (olika stenlägngningar) och på väggarna (åxå stenläggningar). Har även fotat gamla dörrar, som varit vackra och som mönstren (snickarglädjen) har tilltalat mig, för att inspireras att göra en quilt av.

Några härliga skinnväskor från Kreta, att bli inspirerad  av kanske??
Fanns många att titta på för oss, väsk- sömmerskor…..

Avslutar med en bild av mommos lilla söthjärta, som fått en glass av en vänlig grek på Kreta. En glass som hon med stor aptit tog sig an, så till den grad,att hela ansiktet var fullt med glass innan den var uppäten.

Lev Väl alla mina vänner därute…….och friskvårda mycket…….

 

Ett svar »

Lämna en kommentar